Zandzuigen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die u kan helpen bij het (op)zuigen van zand of grond om bijvoorbeeld een sleuf, vijver of kruipruimte uit te graven? Wesseler-Oude Booyink beschikt over innovatieve grondzuigauto’s die klaar staan om uw opdracht snel en efficiënt uit te voeren. Informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.

Direct offerte aanvragen | Zandzuigen

Innovatief zandzuigen

Onze grondzuigauto’s zijn perfect in te zetten voor werkzaamheden met betrekking tot (uit)graven van sleuven, vijvers, funderingen en kruipruimtes. Door het zand of grond weg te zuigen in plaats van het traditionele graven voorkomt u eventuele schade aan kabels en leidingen in de grond. Onze grondzuigauto’s zijn daarnaast krachtig genoeg om bijvoorbeeld verdwaalde (bak)stenen weg te zuigen. En dit alles gebeurt binnen een mum van tijd. Bijkomend voordeel; het zand of de grond verdwijnt meteen in de grondzuigauto. U hoeft zich dus ook niet druk te maken over het afvoeren van zand.

Laat ons u helpen

Wilt u tijd, moeite en geld besparen? Laat ons uw graafwerkzaamheden uitvoeren met behulp van onze grondzuigauto’s. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.