Veegmachine

Wegen en terreinen vegen en reinigen met o.a. wegdekreiniger

Een juiste uitstraling en veiligheid van uw terrein is belangrijk. Door uw terrein periodiek te vegen met bijvoorbeeld een wegdekreiniger zorgen we voor een nette en veilige omgeving. Voor ieder reinigingsvraagstuk, dus ook voor het vegen en reinigen van wegen en terreinen, beschikken we over specialistisch materieel. Locatiereiniging vraagt om een deskundige aanpak, dus worden onze machines, door goed opgeleide vakmensen, bestuurd.

Veeg-/zuigauto klein

Deze kleine veeg-/zuigauto wordt veel ingezet voor het vegen van bedrijventerreinen en in de wegenbouw. Deze veegmachine is heel wendbaar en kan gemakkelijk kleine ruimtes schoon maken.

Veeg-/zuigwagen met rolbezem en wegdekreiniger 

Deze unieke combinatie kan breed ingezet worden nl

  • aan de voorzijde vegen met grote rolbezem en extra zwenkbare onkruidborstel
  • In het midden, zowel links als rechts, een veegzuigunit voorzien van hoge druk
  • aan de achterzijde zit een 2,5 meter brede zuigmond en een sproeibalk met 20 roterende hogedruksproeikoppen. Hiermee kan zowel oppervlakte- als dieptereiniging plaatsvinden. De hogedrukcapaciteit is maximaal 170 bar bij 300 liter per minuut

Deze combinatie is inzetbaar bij aanleg asfalt, calamiteiten en voor reiniging. De wegdekreiniger en rolbezem wordt vaak gebruikt bij het opruimen van o.a. zand en gefreesd asfalt op het wegdek en bij snelwegen.

Waterwagen

Er bestaat ook de mogelijkheid om een waterwagen in te zetten. Deze heeft een inhoud van 16m3. Op deze manier kunnen we bij projecten de voertuigen sneller van schoon water voorzien.