Vijver dempen

Wilt u een vijver dempen en zoekt u hiervoor een geschikte partij die u hiermee kan ondersteunen? Wesseler-Oude Booyink beschikt over een Stoneslinger en zandblaasauto waarmee zand of grond kan worden gestort. Is de vijver moeilijk te bereiken? Dat is geen probleem, de Stoneslinger ‘gooit’ grond of ander los gestort materiaal ook over een aanbouw, over de schutting, hek, heg, sloot of ander obstakel. Met de blaasauto kunnen wij zand door een slang spuiten, ook langs het huis heen. Afstand overbruggen is dus geen probleem, wij komen graag eerst kijken naar uw situatie, en bedenken daarvoor de beste oplossing.

Direct offerte aanvragen | Vijver dempen

Vijver laten dempen of vullen

Het zelf dempen van een vijver is behoorlijk arbeidsintensief. U dient een waterzuiger te huren om al het water uit de vijver te laten lopen. Daarna dient u zelf de gehele vijver (afhankelijk van de grootte) op te vullen met het gewenste materiaal (zwart of geel zand, grind, stenen, etc.). Het inzetten van onze grondzuigauto of Stoneslinger kan voorkomen dat u uren, zo niet, dagen bezig bent met het dempen van uw vijver. De grondzuigauto kan ingezet worden om het water uit uw vijver te laten lopen, terwijl onze blaasauto kan helpen bij het vullen van de vijver met grond. Binnen enkele uren kan uw vijver gedempt worden.

Laat ons u helpen

 

Wilt u tijd, moeite en geld besparen bij het dempen van uw vijver? Neem dan contact met ons op voor advies. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.