Sleuf Graven

Wilt u een sleuf graven op een kwetsbare locatie? Omdat de grond bijvoorbeeld vol ligt met leidingen en/of kabels? Dan is het gebruik maken van onze grondzuigtechniek een beter, sneller en veiliger alternatief dan graven met de hand of een graafmachine. De zuigauto zuigt als een soort stofzuiger de grond om en tussen de kabels en leidingen weg. Door gebruik te maken van één van onze grondzuigauto’s werkt u sneller, effectiever en is de kans op graafschade minimaal.

Direct offerte aanvragen | Sleuf Graven

Zuigtechnieken

Onze grondzuigauto’s zijn geschikt om praktisch elk materiaal snel en effectief weg te zuigen om zo een sleuf te graven of bijvoorbeeld kruipruimtes uit te diepen. Daarnaast kan onze zuigtechniek ook gebruikt worden om wateroverlast op te lossen. Denk hierbij aan een ondergelopen kelder. Onze grondzuigauto’s bieden daarnaast de mogelijkheid om naast zuigtechniek ook te blazen; wilt u bijvoorbeeld een vijver dichten of grond ophogen.

Laat ons u helpen

Wilt u tijd besparen en het risico op graafschade verlagen? Zet onze innovatieve zuigtechniek in om een sleuf te graven. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.