Projecten & meer

Nieuwe Trommelzeef

𝑡𝑰𝑬𝑼𝑾❗️
Augustus 2023 heeft Pon Equipment B.V. onze nieuwe Komptech Nemus 2700 trommelzeef afgeleverdπŸ˜„. Dank voor de goede service en aflevering.
Trommelzeef huren? bel voor meer info naar πŸ“ž 053 - 428 15 13 of mail naar πŸ“© info@wobenschede.nl
Uiteraard ook huur in combinatie met shovel mogelijk πŸ˜‰! Meerdere trommelmaten beschikbaar. www.wobenschede.nl/zeeftechniek

Aanleg Natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust te Enschede

Voor natuurbegraafplaats Nederland hebben wij in samenwerking met Abbink Wegenbouw B.V. de aanleg van de 1ste fase van Natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust aangelegd.

Zuigauto op Tennet locaties

Op verschillende locaties zijn we met onze zuigauto’s aan het werk. Op deze locaties mag er op het gehele terrein niet worden gegraven met bijvoorbeeld een mobiele kraan. Onze zuigauto wordt ingezet om veilig kabels en leidingen vrij te zuigen.

Grondwerk 2022 magazine

Onze machinist Brian Vloon staat in het magazine Grondwerk 2022. Jeffrey Scharbaai geeft een interview over ons bedrijf πŸ‘!

lees HIER het artikel.Β 

Speeltuinen aanvullen met valdemp-zand met Stoneslinger

In opdracht van buitengoed.nl (Kuhlkamp) hebben wij in Almelo diverse speeltuinen aangevuld met valdempzand met onze Stoneslinger.Β 

Onze daken voorzien van 532 Zonnepanelen

Eind 2022 heeft Installatiebedrijf FH Loohuis BV onze daken voorzien van 530 zonnepanelen zodat we stroom kunnen opwekken in eigen beheer 🌞.
Het project dreigde te stranden, gelukkig heeft het ‘Versnellingsteam zon op dak’ van fit our future ons hierbij geholpen. Benieuwd hoe? Lees HIER het artikel πŸ˜‰.

GPS-inmeten met MarXact

GPS InmetenπŸ“πŸ˜!
βœ…Β KLIC meldingen inladen en tracΓ© opsporen en vastleggen.
βœ…Β Uitzetten van tuinen, straatwerk, vijvers en andere oppervlakten.
βœ…Β Bouwputten ontgraven.
βœ…Β Aantal kuub (m3) grond inmeten.
βœ…Β Hoogte verschillen inmeten en oppervlakten berekenen.

Calamiteit

Met een calamiteit hebben wij langs de A1 een bulkoplegger met veevoer leeggezogen. Ter plaatse met twee zuigauto’s om de oplegger zo snel mogelijk leeg te zuigen, zodat de A1 later weer vrijgegeven kon worden.

Aanleg Natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust te Enschede

Voor natuurbegraafplaats Nederland hebben wij in samenwerking met Abbink Wegenbouw B.V. de aanleg van de 1ste fase van Natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust aangelegd.