Kruipruimte ophogen

Het isoleren van een kruipruimte is een effectieve manier om energie te besparen en de maandelijkse vaste kosten te verlagen. Veel van de warmte in uw woning gaat namelijk via de vloer verloren wanneer de kruipruimte niet goed geïsoleerd is. Besparingen kunnen maandelijks oplopen tot wel 15%.

Met de inzet van onze blaastechniek kan een isolatieruimte eenvoudig en snel worden opgevuld met bijvoorbeeld isolatieschelpen. Dit een duurzame en milieuvriendelijke manier van vloerisolatie. Moet uw kruipruimte eerst vrij gemaakt worden? Dat kunnen wij ook eenvoudig door middel van onze grondzuigauto, een soort grote stofzuiger, maar dan vele malen krachtiger. De zuigarm aan de achterkant van de vrachtauto verlengen wij met slangen die door het luik of een andere toegang tot de kruipruimte worden gelegd. Zo zuigen wij eenvoudig grond weg onder uw woning.

Direct offerte aanvragen | Kruipruimte ophogen

Innovatieve zuig- en blaastechniek

Wesseler-Oude Booyink beschikt over een wagenpark met meerdere grondzuigauto’s en een blaasauto die ingezet kan worden voor de isolatie van kruipruimtes. Het lastige van kruipruimtes isoleren is dat deze ruimtes vaak moeilijk bereikbaar zijn. Met de flexibele en lange slang van onze blaasauto’s kunnen we eenvoudig isolatiemateriaal in de kruipruimtes ‘blazen’. Dit scheel enorm veel tijd.

Kruipruimte ophogen?

Interesse? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.