Isolatie Kruipruimte

De isolatie van uw kruipruimte goed voor mekaar hebben is een effectieve manier om geld te besparen op uw energierekening. Veel warmte gaat namelijk via de vloer verloren op het moment dat uw kruipruimte niet goed geïsoleerd is. Maandelijkse energiekosten kunnen tot wel 15% teruglopen wanneer de isolatie van de kruipruimte goed gedaan is. Met de inzet van onze grondzuigauto (met blaas-functie) kan uw kruipruimte eenvoudig opgehoogd worden met isolatieschelpen of ander materiaal. Wilt u meer weten over de isolatie van kruipruimtes? Neem dan contact met ons op.

Direct offerte aanvragen | Isolatie Kruipruimte

Innovatieve zuig- en blaastechniek

Wesseler-Oude Booyink beschikt over een wagenpark met meerdere grondzuigauto’s die ingezet kan worden voor de isolatie van kruipruimtes. Het lastige van kruipruimtes isoleren is dat deze ruimtes vaak moeilijk bereikbaar zijn. Met de flexibele en lange slang van onze grondzuigauto’s kunnen we eenvoudig isolatiemateriaal in de kruipruimtes ‘blazen’. Dit scheel enorm veel tijd. Daarnaast is de kans op schade (denk hierbij aan kapotte kabels en leidingen) met deze techniek minimaal.

Laat ons u helpen

Wilt u tijd, moeite en geld besparen? Laat ons de isolatie van uw kruipruimte regelen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.