Isolatie Kruipruimte

De isolatie van uw kruipruimte goed voor elkaar hebben is een effectieve manier om geld te besparen op uw energierekening. Veel warmte gaat namelijk via de vloer verloren op het moment dat de kruipruimte niet goed geïsoleerd is. Maandelijkse energiekosten kunnen tot wel 15% teruglopen wanneer de isolatie van de kruipruimte goed is. Met de inzet van onze blaasauto kan uw kruipruimte eenvoudig gevuld worden met schelpen als isolatie. Dit een duurzame en milieuvriendelijke manier van vloerisolatie. Moet uw kruipruimte eerst vrij gemaakt worden? Dat kunnen wij ook eenvoudig door middel van onze grondzuigauto, een soort grote stofzuiger, maar dan vele malen krachtiger. De zuigarm aan de achterkant van de vrachtauto verlengen wij met slangen die door het luik of een andere toegang tot de kruipruimte worden gelegd. Zo zuigen wij eenvoudig grond weg onder uw woning.

Direct offerte aanvragen | Isolatie Kruipruimte

Innovatieve zuig- en blaastechniek

Wesseler-Oude Booyink beschikt over een wagenpark met meerdere grondzuigauto’s en een blaasauto die ingezet kan worden voor de isolatie van kruipruimtes. Het lastige van kruipruimtes isoleren is dat deze ruimtes vaak moeilijk bereikbaar zijn. Met de flexibele en lange slang van onze blaasauto’s kunnen we eenvoudig isolatiemateriaal in de kruipruimtes ‘blazen’. Dit scheel enorm veel tijd. Daarnaast is de kans op schade (denk hierbij aan kapotte kabels en leidingen) met deze techniek minimaal.

Laat ons u helpen

Wilt u tijd, moeite en geld besparen? Laat ons de isolatie van uw kruipruimte regelen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.