Kruipruimte schoonmaken

Een kruipruimte schoonmaken is geen eenvoudige klus als je dit handmatig wilt gaan bewerkstelligen. Het kan echter een stuk effectiever en simpeler. Wij hebben bij Wesseler-Oude Booyink een passende oplossing voor het schoonmaken van kruipruimtes. Wij beschikken over een grondzuigauto waarmee we de kruipruimte snel een eenvoudig vrij kunnen zuigen. Hierdoor voorkomt u risico op schimmelvorming of andere onwenselijkheden.

Naast het schoonmaken van kruipruimtes kunnen wij ook helpen met het isoleren van uw kruipruimte. Met onze blaasauto kunnen wij isolatieschelpen onder uw woning plaatsen. Zowel de zuigauto als de blaasauto kunnen wij verlengen met slangen zodat wij makkelijk in de kruipruimte kunnen komen om grond, water of andere rommel onder uw huis weg te halen of zand of schelpen te blazen. Wilt u meer weten over het schoonmaken van uw kruipruimte? Neem dan contact met ons op. Wij komen indien nodig eerst geheel vrijblijvend bij u kijken om voor uw situatie de beste oplossing te bedenken.

Direct offerte aanvragen | Kruipruimte schoonmaken

Innovatieve zuig- en blaastechniek

Wesseler-Oude Booyink beschikt over een wagenpark met meerdere grondzuigauto’s en een blaasauto die ingezet kan worden voor het schoonmaken van kruipruimtes. Het lastige van bijvoorbeeld water uit kruipruimte zuigen is dat deze ruimtes vaak moeilijk bereikbaar zijn. Met de flexibele en lange slang van onze blaasauto kunnen we eenvoudig en efficiënt kruipruimtes bereiken. Dit scheelt enorm veel tijd. Daarnaast is de kans op schade (denk hierbij aan kapotte kabels en leidingen) met deze techniek minimaal.

Laat ons u helpen

Wilt u tijd, moeite en geld besparen? Laat ons de schoonmaak van uw kruipruimte verzorgen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.