Kruipruimtes isoleren

Uw kruipruimte isoleren is één van de meeste efficiënte methodes om te besparen op uw energierekening. De maandelijkse energiekosten kunnen met wel 10% tot 15% teruglopen wanneer uw kruipruimte goed geïsoleerd is. Vooral bij oude(re) woningen is weinig aandacht besteed aan de isolatie van deze ruimtes. Wesseler-Oude Booyink kan uw kruipruimte snel en eenvoudig isoleren of ophogen met de inzet van onze grondzuigauto.

Direct offerte aanvragen | Kruipruimte isoleren

Innovatieve zuig- en blaastechniek

De grondzuigauto’s van Wesseler-Oude Booyink zijn perfect in te zetten voor werkzaamheden met betrekking tot het ophogen of isoleren van kruipruimtes. Kruipruimtes zijn over het algemeen moeilijk te bereiken, wat het een tijdrovende klus maakt. Een veel gebruikte optie voor het isoleren van kruipruimtes is het storten / plaatsen van zogeheten isolatieschelpen of -chips. Onze grondzuigauto’s kunnen met behulp van de lange slang eenvoudig uw kruipruimte volstorten met deze schelpen. Ook is de kans op schade (denk hierbij aan kapotte kabels of leidingen) met deze innovatieve techniek minimaal.

Laat ons u helpen

Wilt u tijd, moeite en geld besparen? Laat ons uw kruipruimte uitgraven, draineren, ophogen of isoleren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.